Med ungarna ute ur huset börjar livet sakta handla lite mer om mig och min hustru. Återigen kan vi unna oss lite extra i form av tid, saker och upplevelser. Jag har köpt en motorcykel för första gången sedan första barnet föddes.  Och det är 30 år sedan. Vilken utveckling det varit sedan jag körde min gamla BMW K100Rs. Den gick som en klocka med lite nya oljor emellanåt, min nya kräver lite mer, men vilken körglädje och vilken maskin. Hur som helst för att leverera allt den någonsin kan, behöver det finjusteras här och där, och det skall nu ske.

Vem kunde tro att en Dynojet bromsbänk kunde förbättra prestandan på bågen

Jag fullkomligt älskar den mc jag har nu, men en kompis sa att jag testade den med en Dynojet bromsbänk kunde få ut ännu mer av den genom att justera tändningen, blandningen av bränsle och luft. ”Detta medför att man får en motorcykel som ofta både får bättre toppeffekt men också väldigt ofta får ett jämnare effektregister” som mcteam1 skriver på sin hemsida där de presenterar sin Dynojet bromsbänk. Jag menar vem gillar inte den förändringen? Nu har jag en tid bokad fram i vår innan motorcykel säsongen börjar sen skall det njutas. Har också bokat in en översyn av bromsar så att jag kan ta vara på den nya prestandan på ettt säkert sätt.